Find din Brugte Bil I Tyskland

brugte biler til salg

dejlig brugt bil

Tyskland lokker med gode priser på brugte biler til salg. Danske afgifter kan man ikke slippe for, hvis man taget til Tyskland for at køber bil. Men der er alligevel penge at spare på at importere sin brugte bil fra udlandet. Læderindtræk og alt i udstyr gør det også interessant hente bil i Tyskland frem for at finde en dansk variant uden ekstra udstyr.

Det kræver lidt arbejde, men jagten kan indledes fra dagligstuen på nettet, men brugte biler til salg i tyskland er som at dyrke sport, der er mange lækre biler at finde..

Stort udbud af brugte biler til salg

Der er et stort udbud af brugte biler til salg i Tyskland. Mange biler har tilmed masser af ekstra udstyr, og er så billige, at det i sig selv nærmest er en fornøjelse at kigge på.

Der findes flere store bil sites i Tyskland for brugte biler til salg på nettet. Udbuddet af især gængse modeller er så enormt, at man med fordel kan være meget præcis med, hvilken model, årgang, pris og kilometertal, man er interesseret i. Det gør søgningen lettere.

Går man efter noget meget specielt, er der også flere steder mulighed for at sætte en robot på, som sender en mail, når drømmebilen dukker op og sættes til salg inden for det ønskede prisinterval.

Brugte biler til salg i midttyskland

En del mener, at det er bedst, at købte brugte biler i midten af Tyskland. I Nordtyskland skulle priserne være høje, fordi mange svenskere og nordmænd køber biler op her. Sydtyskland er derimod mål for mange biljægere fra Italien og Frankrig.

I Midttyskland skulle priserne derimod være mere rimelige, og bilerne er ofte i god stand på grund af det milde vintervejr, som giver mindre slid på bilen fra koldstarter og saltede veje.

Når bilen først er fundet, og man har fået aftale i hus med sælger, skal bilen hentes. Et godt råd er dog ikke at lade sig presse til at købe bilen, blot fordi man har kørt langt for at hente den. Hvis alt ikke er i orden, må man hellere opgive det hele, og starte forfra. Ellers snyder man sig selv.

Før man betaler, skal man tjekke om bilens stelnummer er ens på papirer og selve bilen. I Tyskland er der ikke restgæld i bilen, hvis ejer har bilens papirer, så det behøver man ikke bekymre sig om.

Ofte er det nemmeste at betale bilen med kontanter. Men det er også det mest farlige. Derfor er det en god ide at bede ens bank om at finde en lokal samarbejdspartner, hvor man kan hæve pengene, når det bliver aktuelt. Man kan også få lavet en international bankcheck, der er lige så god som kontanter. Det er dog ikke alle sælgere, der er vilde med at modtage en check. Brugte biler til salg i Tyskland kan være noget af en oplevelse

Popularity: 100% [?]